Хорватія Іспанія - Yosnj3gn7xbrem : Збірна іспанії стала п`ятим учасником чвертьфіналів на чемпіонаті європи з футболу 2020.

Хорватія Іспанія - Yosnj3gn7xbrem : Збірна іспанії стала п`ятим учасником чвертьфіналів на чемпіонаті європи з футболу 2020.. Де хеа, карвахаль (аспілікуета, 75), начо, рамос, гайя, сауль (тіаго. Хорватія та іспанія забили 8 голів за 120 хвилин, але перемогу святкувала команда луїса енріке. Іспанці захопили ініціативу з перших хвилин. Іспанія перемагає хорватію у драматичному матчі в овертаймі. Іспанія і хорватія зіграли найкращий матч на євро.

«фурия роха» вышла в 1/4 финала чемпионата европы ⋆ футбол на sport.ua. Рахунок гри в рамках 1/8 євро 2020, як пройшов матч читайте на football24.ua. Як іспанія забивала третій гол у ворота хорватів в матчі чемпіонату європи. Сауль, 24, асенсіо, 33, л. Здавалося, що в цьому матчі уже все вирішено, однак в останні 10 хвилин основного часу хорвати включилися у гру і змусили.

L Nmti 42y Uym
L Nmti 42y Uym from s74794.cdn.ngenix.net
Рахунок гри в рамках 1/8 євро 2020, як пройшов матч читайте на football24.ua. Збірна іспанії уперше з 2012 року пройшла в чвертьфінал міжнаодного турніру: Це був найкращий матч євро! Унай сімон, гайя (альба, 78), аспілікуета, лапорт, ерік гарсія (пау торрес, 72), сарабія. Зірочка команди луїса енріке побив вічний рекорд руні (фото). На чемпіонаті європи щойно зіграли найкращий матч. Як іспанія забивала третій гол у ворота хорватів в матчі чемпіонату європи. Здавалося, що в цьому матчі уже все вирішено, однак в останні 10 хвилин основного часу хорвати включилися у гру і змусили.

В 1/8 фіналу у додатковий час іспанія виграла з рахунком 5:3 у хорватії.

«фурия роха» вышла в 1/4 финала чемпионата европы ⋆ футбол на sport.ua. Як іспанія забивала третій гол у ворота хорватів в матчі чемпіонату європи. Рахунок гри в рамках 1/8 євро 2020, як пройшов матч читайте на football24.ua. Трансляцію поєдинку, а також обговорення в атмосфері футбольного паба дивіться в ефірі. Це був найкращий матч євро! Іспанія перемагає хорватію у драматичному матчі в овертаймі. Іспанці, які на груповому етапі показали не дуже переконливий футбол, спробують не повторити долю нідерландів. У матчі 1/8 фіналу чемпіонату європи іспанія обіграла хорватію з рахунком 5:3 і завоювала путівку до чвертьфіналу. Збірна іспанії стала п`ятим учасником чвертьфіналів на чемпіонаті європи з футболу 2020. Унай сімон, гайя (альба, 78), аспілікуета, лапорт, ерік гарсія (пау торрес, 72), сарабія. Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com. Сауль, 24, асенсіо, 33, л. Пізніше іспанія забила третій м'яч, автором якого став торрес, але хорватія хорватія — іспанія 3:5.

Сауль, 24, асенсіо, 33, л. Іспанці, які на груповому етапі показали не дуже переконливий футбол, спробують не повторити долю нідерландів. В 1/8 фіналу євро збірна іспанії переграла збірну хорватії. Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com. Іспанці захопили ініціативу з перших хвилин.

Zfzu8qk1c3myam
Zfzu8qk1c3myam from img.tsn.ua
В 1/8 фіналу євро збірна іспанії переграла збірну хорватії. Іспанія і хорватія зіграли найкращий матч на євро. В 1/8 фіналу у додатковий час іспанія виграла з рахунком 5:3 у хорватії. Іспанці захопили ініціативу з перших хвилин. Пізніше іспанія забила третій м'яч, автором якого став торрес, але хорватія хорватія — іспанія 3:5. Рахунок гри в рамках 1/8 євро 2020, як пройшов матч читайте на football24.ua. Іспанці пройшли далі по турнірній сітці. Зірочка команди луїса енріке побив вічний рекорд руні (фото).

Іспанці, які на груповому етапі показали не дуже переконливий футбол, спробують не повторити долю нідерландів.

Іспанія вкотре довела перевагу на полі і стовідсотковий контроль м'яча. Іспанці пройшли далі по турнірній сітці. Сауль, 24, асенсіо, 33, л. Здавалося, що в цьому матчі уже все вирішено, однак в останні 10 хвилин основного часу хорвати включилися у гру і змусили. На чемпіонаті європи щойно зіграли найкращий матч. Хорватія та іспанія забили 8 голів за 120 хвилин, але перемогу святкувала команда луїса енріке. Трансляцію поєдинку, а також обговорення в атмосфері футбольного паба дивіться в ефірі. Де хеа, карвахаль (аспілікуета, 75), начо, рамос, гайя, сауль (тіаго. Педрі, 20 (автогол), оршич, 85, пашаліч, 90+2 — сарабія, 38, аспілікуета, 57. Іспанці, які на груповому етапі показали не дуже переконливий футбол, спробують не повторити долю нідерландів. Зірочка команди луїса енріке побив вічний рекорд руні (фото). Калініч, 35 (у свої ворота), родріго, 49, рамос, 57, іско, 70 іспанія: Іспанія і хорватія зіграли найкращий матч на євро.

На чемпіонаті європи щойно зіграли найкращий матч. Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com. Як іспанія забивала третій гол у ворота хорватів в матчі чемпіонату європи. Трансляцію поєдинку, а також обговорення в атмосфері футбольного паба дивіться в ефірі. Сауль, 24, асенсіо, 33, л.

Izqh2ppcevbozm
Izqh2ppcevbozm from www.vseprosport.ru
Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com. В 1/8 фіналу євро збірна іспанії переграла збірну хорватії. Іспанці пройшли далі по турнірній сітці. Зірочка команди луїса енріке побив вічний рекорд руні (фото). Калініч, 35 (у свої ворота), родріго, 49, рамос, 57, іско, 70 іспанія: Це був найкращий матч євро! Трансляцію поєдинку, а також обговорення в атмосфері футбольного паба дивіться в ефірі. Збірна іспанії стала п`ятим учасником чвертьфіналів на чемпіонаті європи з футболу 2020.

В 1/8 фіналу у додатковий час іспанія виграла з рахунком 5:3 у хорватії.

Рахунок гри в рамках 1/8 євро 2020, як пройшов матч читайте на football24.ua. Унай сімон, гайя (альба, 78), аспілікуета, лапорт, ерік гарсія (пау торрес, 72), сарабія. Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com. Збірна іспанії стала п`ятим учасником чвертьфіналів на чемпіонаті європи з футболу 2020. Іспанці, які на груповому етапі показали не дуже переконливий футбол, спробують не повторити долю нідерландів. Калініч, 35 (у свої ворота), родріго, 49, рамос, 57, іско, 70 іспанія: Збірна іспанії уперше з 2012 року пройшла в чвертьфінал міжнаодного турніру: В 1/8 фіналу у додатковий час іспанія виграла з рахунком 5:3 у хорватії. Пізніше іспанія забила третій м'яч, автором якого став торрес, але хорватія хорватія — іспанія 3:5. Іспанія вкотре довела перевагу на полі і стовідсотковий контроль м'яча. Сауль, 24, асенсіо, 33, л. Іспанці захопили ініціативу з перших хвилин. Де хеа, карвахаль (аспілікуета, 75), начо, рамос, гайя, сауль (тіаго.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook